İSTANBUL (AA) - Red Bull Flick’te rakibini yenmeyi başaran REALENAYI2, 2020 yılında elde ettiği kupaya bir kere daha uzanmayı başardı.

Red Bull açıklamasına göre, CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick heyecanı 2022 yılında da tüm Türkiye’yi sardı.

Katılımcılarına Türkiye’den Kopenhag’a uzanan özel bir deneyim yaşatmak için yola çıkan Red Bull Flick’te Türkiye Finali’nin ardından turnuvanın en iyi takımı belli oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Enerji Müzesi’ne kurulan özel sahnede gerçekleştirilen maçlar izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

Red Bull Türkiye Twitch hesabından canlı yayınlanan ve HyperX desteğiyle oynanan ilk karşılaşmaların ardından 2020 yılı şampiyon takımı REALENAYI2 ve 2021 yılı şampiyon takımı Asbron karşı karşıya geldi.

İki güçlü takım arasındaki maçlar heyecan dolu anlara sahne olurken, 3-1’lik skorun ardından REALENAYI2 takımı 2022 yılında da Red Bull Flick kupasını kaldırdı. Red Bull Flick Kopenhag Invitational’a katılma hakkı kazanan ikili, Türkiye’yi uluslararası arenada temsil edecek.