ANKARA (AA) - Türkiye'nin ilk yerli ve milli e-ticaret platformu PttAVM, 10'uncu yılında 35 binden fazla tedarikçiye, 15 milyondan fazla üyeye sahip bulunuyor. Şirket, 30 milyondan fazla ürünü müşterilerinin beğenisine sunuyor.

PttAVM'den yapılan açıklamaya göre, 17 Mayıs 2012'den itibaren teknolojiye, insan kaynaklarına ve altyapısını yaptığı yatırımlarla büyümeyi sağlayan PttAVM, kuruluşundan bu yana ekonomik ve kaliteli ürün seçenekleriyle geniş kitlelere ulaşıyor.

Milyonlarca ürünü müşterilerinin beğenisine sunan şirket, 35 binden fazla tedarikçiye, 15 milyondan fazla üyeye ve 30 milyondan fazla ürüne sahip bulunuyor.

Kurulduğu günden bugüne her yıl yüzde 200'den fazla büyüyen PttAVM, günlük 50 binin üzerinde e-ticaret ve e-ihracat işlemi gerçekleştirerek Türkiye'nin en önemli platformları arasında yer alıyor.

PttAVM, Kanada, Brezilya, İngiltere, Günay Afrika, Çin ve Avustralya'nın da aralarında bulunduğu 90'dan fazla ülkeye Türk markalarının ve KOBİ'lerinin ürünlerinin ihracatını gerçekleştiriyor.

Türkiye'nin ihracat hedeflerine ve vizyonuna katkıda bulunan şirket tarafından, KOBİ'lerin hem yurt içinde hem de yurt dışında ürünlerini satabilmesi için uçtan uca tüm e-ticaret ve e-ihracat lojistik hizmetleri sunuluyor.

Tarım Kredi Kooperatif marketleri, Atatürk Orman Çiftliği ve Toprak Mahsulleri Ofisi ile yapılan anlaşmalar kapsamında yerli üretim ve yerli üreticiyi destekleyen PttAVM, söz konusu kurumların yöresel ürünlerinin hem yurt içinde hem de yurt dışında satışını gerçekleştiriyor.

Şirket, 10'uncu yıl dönümünü birçok farklı kategori ve üründe indirim ve hediye çekleriyle kutluyor.