ANKARA (AA) - Petrol Ofisi Üst Yöneticisi (CEO) Selim Şiper, iş dünyası profesyonellerinin oylarıyla belirlenen Altın Liderler Ödülleri'nde "Türkiye'nin En Beğenilen CEO'ları" arasında yer aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, iş dünyasının önde gelen farklı birimlerdeki üst yöneticilerinin ödüllendirildiği Altın Lider Ödülleri, 35 binden fazla profesyonelin tekil oyuyla belirlendi.

Söz konusu organizasyonda Şiper, "Türkiye'nin En Beğenilen CEO'ları" arasında yer alarak, 2021 yılının Altın Lideri oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şiper, organizasyonlarda lider kadar, ekibin ve takım ruhunun da önemli olduğunu belirterek, "Petrol Ofisi'nin tüm başarılarına ekip arkadaşlarımızla birlikte ve önemli katkılarıyla ulaştık. Yeni yılda da yine en üst kademe yöneticimizden ön saha çalışanımıza kadar aynı ekip ruhu içerisinde Petrol Ofisi'ni çizgi üstünde tutmaya, yolların çok ötesine taşımaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İş dünyasında şeffaf bir oylama yöntemiyle gerçekleştirilen bu organizasyonda ödüle layık görülmekten mutlu olduğunu vurgulayan Şiper, şunları kaydetti:

"İş dünyası olarak salgınla birlikte son iki yılda oldukça zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bizim kültürümüzde çok önemli bir söz vardır; 'İyi kaptanlar, fırtınalı denizlerde belli olur' derler. Biz de bu zorlu süreçte gemimizi başarıyla daha da ileriye taşımanın gururunu yaşıyoruz. Salgına karşın tüm çalışanlarımıza sahip çıktık, bu zorlu süreci hep birlikte omuz omuza başarıyla yürüttük. Olaylara, gelişmelere karşın zamanında ve hızlı aksiyon alarak Petrol Ofisi’ni daha da ileri taşıdık. Bu süreçte liderlik ettiğimiz akaryakıt ile madeni yağlar sektörlerinde başarılarımızı geliştirdik, yenilerini ekledik."