İSTANBUL (AA) - Petrol Ofisi, The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nde akaryakıt sektöründe bir kez daha "Yılın İtibarlısı" seçildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Marketing Türkiye ve pazar araştırmaları şirketi AKADEMETRE iş birliğiyle Türkiye genelinde gerçekleştirilen "İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü" araştırması tamamlandı.

Toplam 12 ilde, 1200 kişiyle yapılan yüz yüze görüşmeler sonucunda, sektörlerinde yıl içinde itibarını en çok arttıran markalar ve bu başarının paydaşları olan reklam, dijital ajanslar, medya planlama ve halkla ilişkiler şirketleri belirlendi.

Yaklaşık 70 kategoride, 16 farklı kriter üzerinden gerçekleştirilen araştırmanın sonucunda, 2021'in The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nde kazananlar düzenlenen bir törenle ödüllerini aldı.

Petrol Ofisi, The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nde, akaryakıt kategorisinde yeniden "Yılın İtibarlısı" seçildi. Böylece Petrol Ofisi, bu ödülü son dört yılda üçüncü defa aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petrol Ofisi Pazarlama Kıdemli Müdürü (CMO) Sinan Seha Türkseven, şunları kaydetti:

"Petrol Ofisi olarak, lideri olduğumuz akaryakıt sektöründeki hizmet anlayışımızın bizzat halk jürisi tarafından ödüllendirilmesinden, özel bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu ödül bir anlamda da ürün ve hizmet kalitemizin, müşterilerimiz nezdinde bulduğu karşılığın da somut bir göstergesidir. Petrol Ofisi olarak ödüllerle başladığımız 2022'de yine müşteri odaklı bir yaklaşımla başarılı ürün, hizmet ve uygulamalarımıza devam edeceğiz."