İSTANBUL (AA) - MultiNet'liler, Tazemasa'dan 250 TL ve üzeri alışverişlerinde anında 50 TL indirim kazanıyor, kapıda yapılan ödemelerde geçerli olan kampanya 30 Haziran'da sona erecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Multinet Up, Tazemasa ile MultiNet yemek kartı kullanıcılarına özel bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında, Tazemasa, verilen siparişleri istenilen günde saat 22.30'a kadar teslim ediyor. Kapıda ödeme yöntemini kullanarak yapılan alışverişlerde minimum sipariş verme tutarı 150 TL olan Tazemasa, 300 TL ve üzeri tutardaki siparişlerde ücretsiz teslimat sağlıyor.

İstanbul'da geçerli olan kampanyadan yararlanmak için MultiNet'lilerin tazemasa.com adresine üye olmaları ve kendilerine özel kampanya kodunu sipariş ekranındaki hediye çeki bölümüne yazmaları yeterli oluyor.

MultiNet kullanıcıları ödemelerini MultiNet yemek kartıyla veya temassız bir şekilde MultiPay mobil uygulaması üzerinden karekod kullanarak yapabiliyor. Kampanya kapsamında başka hediye çeklerinden yararlanılamıyor.

Multinet Up'ın MultiNet yemek kartı kullanıcılarına ayrıcalıklar sunan indirim ve kampanyalarına web sitesinden ulaşılabiliyor.