İSTANBUL (AA) - Mekan tasarımına uyum sağlayan LG Electronics (LG) split klimalar ile görsel açıdan tam uyum yakalanırken, ortam sıcaklığı üzerinde de tam kontrol sağlanabiliyor.

LG'den yapılan açıklamaya göre, LG ThinQ uygulamasıyla klimalara kolayca bağlanmaya imkan veren klimalar, plasmarter Ionizer teknolojisiyle yaşam alanlarında kötü koyuya yer bırakmıyor.

Tek başlarına ortamın hava kalitesini artıran, sağlıklı ve temiz bir hava sunan LG markalı klima, CeilingFan tavan vantilatörü ve PuriCare360 hava temizleyici ürünleri bir arada kullanıldıklarında, bulundukları ortamın hava kalitesini artırıyor.

Doğal bir serinlik ve yumuşak bir hava sunan tavan vantilatörü birlikte kullanıldığı klimanın etkisini artırarak, yüzde 29 daha hızlı soğutma yapmasına imkan veriyor ve enerji tasarrufu sağlıyor.

Markanın tüm iklimlendirme ürünleri LG ThinQ uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebiliyor.

DUAL Inverter Compressor teknolojisi ile verimli, daha hızlı, dayanıklı, daha sessiz çalışan TUV onaylı LG inverter klimalar, yüzde 70'e kadar daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor.

LG ARTCOOL tasarımına sahip ürünler, çevresini yansıtan aynalı camı sayesinde bulunduğu ortamın estetiğini koruyor. Enerji verimliliği sunarak çevre kirliliğini önlemeye yardımcı olan klimaların kurulumu da kısa zamanda ve kolayca gerçekleştirilebiliyor.

- Her zaman temiz ve serin hava

LG iklimlendirme çözümleri, UVNano özelliği ile yüzde 99,99 oranında sterilizasyon sağladığı Sağlık Bakanlığınca da onaylanan LG UV Sirius ve UV Artcool klimalar, doğal bir serinlik veren LG CeilingFan tavan vantilatörü ve bulunduğu her ortama temiz ve taze hava sağlayan LG PuriCare360 hava temizleyicisinden oluşuyor.

Klimalarda bulunan akıllı tanılama özelliği, tüketicilere kendi klimalarının ilk kontrolünü kendilerinin yapmalarına, sorunları teşhis etmelerine de yardımcı oluyor.

Çok aşamalı filtre sistemleriyle daha sağlıklı bir hava soluma imkanı veren ürünler, fandaki bakteri, küf, zararlı partikül ve kokuları yok ederek yüzde 99,99 oranında sterilizasyon sağlıyor. LG klimaları, UVnano teknolojisiyle rüzgar üreten fanın ve havanın temiz kalmasına yardımcı oluyor.

HEPA filtresi ve havadaki alerjenlerin yüzde 90'ınından fazlasını ortadan kaldıran astım ve alerji dostu olan hava temizleme çözümü LG PuriCare360 hava temizleyici, ferah ve taze havayı 7,5 metreye kadar ileten clean booster özelliği ile bulunduğu her ortama temiz ve taze hava sağlıyor.

LG PuriCare360 hava temizleyici, arıtma yöntemi ve çoklu filtre sistemi ile çok ince toz ve alerjenlerin de dahil olduğu 0,3 mikrona kadar olan partiküllerin yüzde 99,97'sini yakalayabiliyor. Ayrıca, kötü koku ve zararlı gazları da yok ediyor.