İSTANBUL (AA) - ING Türkiye'nin geliştirdiği kampanya kapsamında, ilk defa e-Turuncu Hesap açan ING'liler, birikimlerini yatırım fonlarıyla çeşitlendirerek e- Turuncu Hesap'ta yüzde 21 Ekstralı Hoş Geldin Faizi kazanabiliyor.

ING Türkiye açıklamasına göre, vade derdi olmadan birikim yapmayı sağlayan ve hoş geldin süresi içinde 1.000 liraya da, 2 milyon liraya da aynı faiz oranında kazandıran e-Turuncu Hesap'tan para çekildiğinde veya hesaba para yatırıldığında vade bozulmuyor.

Gecelik faiz kazancı günlük olarak hesaba geçtiği için e-Turuncu Hesap müşterileri tasarruf yaparken, her gün kazanmaya devam ediyor. e-Turuncu Hesabı ilk kez açacak olan ING müşterileri, hesap açılışını takip eden 90 gün içinde kampanya kapsamında yer alan Ak Portföy, Garanti Portföy ve TEB Portföy'ün yatırım fonlarından e-Turuncu Hesap bakiyesine göre belirlenen tutarda alarak kampanyadan yararlanabiliyor ve Ekstralı Hoş Geldin Faizi kazanabiliyor.

Ayrıca, e-Turuncu Hesabı olan ve Hoş Geldin Faizi süresi içinde olan mevcut müşteriler de e-Turuncu Hesap'taki bakiyelerine göre kampanya dahilindeki yatırım fonlarından aldıkları takdirde yüzde 21 faiz oranından Hoş Geldin Faizi sürelerinin bitimine kadar faydalanabiliyor.

Müşteriler, ING Mobil ve Internet Bankacılığı üzerinden zahmetsiz ve kolay bir şekilde e-Turuncu Hesap açabiliyor, aynı zamanda ING Mobil'de yer alan Cebimdeki Danışman üzerinden görüntülü görüşme ile destek alabiliyor.

Cebimdeki Danışman hizmeti kapsamında, müşteriler, hafta içi 07.30-20.00 saatleri arasında ister anında ister randevu alarak uzman ekiple canlı görüntülü görüşme yapabiliyor, tüm yatırım ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi edinebiliyor, yatırım işlemleri konusunda ihtiyaç duydukları desteği alabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, tasarrufu destekleyici hizmet, yatırım araçları ve kampanyalar geliştirilmesinin tasarruf sahipliğinin artırılmasında önemli olduğunu belirtti.

Kırmızı, piyasadaki farklı alternatifleri değerlendirmek isteyen ve yatırım fonlarına ilgi gösteren müşteriler için özel bir kampanya geliştirdiklerini aktararak, "Bu kampanya ile müşterilerimiz, bir yandan günlük mevduatlarını yüksek faiz oranı ile değerlendirirken, bir yandan da yatırım fonları ile orta uzun vadeli yatırım yapma imkanı buluyor. Türkiye'nin lider tasarruf bankası olma vizyonumuz doğrultusunda, yenilikçi hizmetlerimiz ve avantajlı kampanyalarımız ile tasarruf sahipliğini desteklemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.