İSTANBUL (AA) - IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber ve IAS yöneticileri, firmanın Ankara ofisinde Ankaralı iş ortaklarıyla bir araya gelerek, gelecekteki planlar ve yeni projeler hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, teknoloji firması IAS, globalde ve Türkiye’de bulunan toplam 14 merkez ofisinin yanı sıra iş ortakları ile de yurt içinde ve yurt dışında önemli projelere imza atıyor.

Global pazarın yanı sıra yurt içinde başarılı pek çok firma ile iş ortaklığı bulunan IAS, Türkiye’nin en önemli sanayi merkezlerinde canias4.0 teknolojileri ile hizmet sunuyor.

Geçen aylarda Ankara’da yeni ofisine taşınan firma, burada ilk etkinliğini gerçekleştirdi. IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber, IAS Satış Genel Müdürü Ertaç Yıldız, IAS İş Ortakları Müdürü Çağlar Öge ve IAS İş Ortakları Yöneticisi Pelin Deniz Gürler, IAS’nin Ankara’da bulunan iş ortakları Aydın Bilgi İşlem, Thales Bilişim ve 4M Digital’in kurucu ve yöneticilerini ağırladı.

Verilen bilgiye göre, toplantıda, IAS’nin operasyonları, iş ortaklıkları, Türkiye’de ve global pazarda gerçekleştirdiği başarılı projeler konuşuldu. Ayrıca canias4.0 teknolojileri çatısı altında sunulan caniasERP’nin yeni versiyonu, gelecek teknolojiler ve vizyonlar hakkında da görüşmeler gerçekleştirildi.

Karabiber, büyüme stratejileri hakkında iş ortaklarıyla fikir alışverişinde de bulundu.