İSTANBUL (AA) - GKN Kargo, bu yıl 21'incisi düzenlenen Perakende Günleri'ndeki standı ile büyük ilgi gördü.

GKN Kargo'dan yapılan açıklamaya göre, Perakende Günleri, sektörünün geleceğine yön veren pek çok yerli ve yabancı konuşmacıyı misafir etti. Tüm perakende sektörünü, alt sektörleri ve hizmet verenleri ile bir araya getiren bu büyük buluşma bu sene de birçok katılımcıyı ağırladı.

İlk kez Perakende Günleri'ne katılan GKN Kargo'nun standına 2 gün boyunca yoğun ilgi vardı. Birçok markayı ve misafiri ağırlayan GKN Kargo yoğun ilgi dolayısıyla sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayımladı.

- "Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz"

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, "İki gün boyunca bizleri yalnız bırakmayan, bizlerle tanışan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Dostları, müşterileri ve ülkemiz ile birlikte GKN Kargo büyümeye devam edecek." ifadesini kullandı.

Akyürek, her yıl İstanbul'da büyük bir katılım ile gerçekleşen, Perakende Günleri'ne önem verdiklerini belirterek, etkinlik süresince konferansları ve seminerleri ekip olarak dikkatle takip ettiklerini ifade etti.

Birçok markayla yeni iş birlikleri gerçekleştireceklerini ifade eden Akyürek, "GKN Kargo olarak birçok markayla toplantı ve iş birliklerini gerçekleştiriyor olacağız. Yatırımlarımızı, güvenilir ve hızlı kargo sürecimizi katılımcılara anlatacağız." dedi.

- "Dijital çağa en hızlı uyum sağlayan kargo şirketiyiz"

Akyürek, GKN Kargo'nun, dijital dönüşüm konusunda yatırımlarını sürdürmeye devam ettiğine vurgu yaparak, "İçerisinde bulunduğumuz dijital çağa en hızlı şekilde uyum sağlayan kargo şirketi olduğumuzu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Türkiye'nin en yenilikçi kargo şirketi olarak dijital dönüşüm bizim için çok değerli. Yatırımlarımızı ve vizyon hedeflerimizi bu doğrultuda gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.