İSTANBUL (AA) - GKN Kargo, bu yıl 1-2 Haziran'da Haliç Kongre Merkezi'nde 21'incisi düzenlenecek Perakende Günleri Fuarı'na katılacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, perakende sektörünün geleceğine yön veren firmaların olacağı fuarda, çok sayıda yerli ve yabancı katılımcı yer alacak.

GKN Kargo, Perakende Günleri Fuarı kapsamında Salon 4'te olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, her yıl İstanbul'da büyük bir katılım ile gerçekleşen, yerli ve yabancı basının takip ettiği fuara önem verdiklerini belirterek, "Etkinlik süresince konferansları ve seminerleri ekip olarak dikkatle takip edeceğiz. GKN Kargo olarak birçok markayla toplantı ve iş birlikleri gerçekleştiriyor olacağız. Yatırımlarımızı, güvenilir ve hızlı kargo sürecimizi katılımcılara anlatacağız." ifadelerini kullandı.

Dijital dönüşüm konusunda yatırımlarını sürdürmeye devam ettiklerini aktaran Akyürek, "İçerisinde bulunduğumuz dijital çağa en hızlı şekilde adapte olan kargo şirketi olduğumuzu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Türkiye'nin en yenilikçi kargo şirketi olarak dijital dönüşüm bizim için çok değerli. Yatırımlarımızı ve vizyon hedeflerimizi bu doğrultuda gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.