İSTANBUL (AA) - FLO, geniş ürün yelpazesiyle Babalar Günü'ne özel şık alternatifler sunuyor.

FLO'dan yapılan açıklamaya göre, yılın son trendlerini modern ve güçlü dokunuşlarla koleksiyonuna taşıyan FLO, farklı tarzda ve zevkteki babalara hitap edecek ayakkabıları ile Babalar Günü için hediye arayışında olanlar için çeşitli alternatifler sağlıyor.

FLO'nun Babalar Günü koleksiyonunda klasik, günlük ve spor ayakkabı modellerinden cüzdan, çanta ve kemerlere kadar pek çok alternatif yer alıyor.

Koleksiyonda yer alan klasik ayakkabı modelleri, taban ve renk detaylarıyla göz dolduruyor. Keten pantolon, gömlek, ceket ve daha birçok kombinin eşlikçisi olacak klasik modeller, ofis hayatının ve özel günlerin de vazgeçilmezi oluyor.

Sneaker'dan vazgeçemeyen babaları sevindirecek modeller ise hafta sonu yürüyüşleri, doğa sporları, günlük hayat ve daha birçok alanda adımlara konfor katıyor.

FLO, birbirinden şık ve kullanışlı kemer, cüzdan ve çanta çeşitleriyle Babalar Günü'nde hediye alternatiflerini genişletiyor. Hem sportif hem de klasik modeller, zamansız renkleri ve trend stilleri ile dikkati çekiyor.