İSTANBUL (AA) - Enerya Enerji, faaliyet gösterdiği 10 ilde 30 Haziran'a kadar doğal gaz bağlantı bedeline 8 taksit avantajı sunuyor.

Enerya'dan yapılan açıklamada, şirketin, abonelik başlangıcında bir defaya mahsus ödenen doğal gaz bağlantı bedeline 8 taksit avantajı sunduğu kampanyasının 1 Haziran'da başladığı ve 30 Haziran'a kadar süreceği belirtildi.

Tüketici dostu doğal gazın verimli bir yakıt olması sebebiyle alternatif ısınma yöntemlerine göre tasarruf sağladığına işaret edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ev ekonomisine katkı sağlayan doğal gaz, tüm dünyada en güvenli yakıt olarak kabul ediliyor. Yandığında kurum ve duman gibi atıklar ortaya çıkarmıyor, bu sayede çevre dostu özelliğiyle de en çok tercih edilen ısınma sistemleri arasında yer alıyor. Doğal gaz, en sağlıklı ısınma sistemi olarak karşımıza çıkarken, temiz enerji sayesinde hava, ortam ve çevre kirliliğine yol açmıyor. Alternatif ısınma yöntemleri yalnızca olduğu bölgedeki havayı ısıtırken, doğal gaz ile alanın tümü eşit sıcaklıkta ısıtılıyor. Doğal gaz ile eşit ısınan yaşam alanları ve sıcak su kullanımı da kullanıcılara rahatlık ve konfor sunuyor. Ülkemizde doğal gaz kullanımı, konfor ve tasarruf sebebi ile yoğun olarak tercih ediliyor."