ANKARA (AA) - Enerjisa Enerji ve Teknosa'nın enerjide verimlilik sağlayan LED aydınlatma dönüşümüne yönelik iş birliği kapsamında İstanbul Canpark AVM'deki Teknosa mağazasında LED dönüşüm uygulaması devreye alındı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, İşimin Enerjisi çatısı altında sunduğu doğa dostu ürünlerle müşterilerinin enerji tüketiminde tasarruf sağlayarak yenilenebilir enerji kullanımını artıran yenilikçi çözümler sunan Enerjisa Enerji'nin LED dönüşüm uygulaması Teknosa'nın mağazalarında hayata geçiriliyor.

Bu kapsamda, gelecek yıl 20 Teknosa mağazasında 2 bin 500 armatürün LED dönüşümünün tamamlanması hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerjisa Enerji Üst Yöneticisi (CEO) Murat Pınar, Teknosa ile hayata geçirdikleri projenin önemine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

İşimin Enerjisi çatısı altında yenilikçi ürünlerle hayata geçirdiğimiz tüm projelerde enerji verimliliği, tasarruf, karbon salımının azaltılması ve sürdürülebilirlik kavramlarını kendimize rehber edindik. Bu görüşle hareket ederek daha yeşil bir dünya için ülkemizin ve enerji sektörünün geleceğine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bunu yaparken müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına göre hizmetlerimizi de dizayn ediyor ve geliştiriyoruz. Yenilikçi ürünlerimizle müşterilerimizin yatırım maliyetini hafifleterek, enerji verimliliği yatırımlarından da tasarruf etmelerine olanak sağlıyoruz. Teknosa ile başlattığımız ve 5 yıllık süreçte daha da yaygınlaştırmayı planladığımız LED aydınlatma dönüşümü ile Teknosa'nın enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda hedeflerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz."