İSTANBUL (AA) - Beymen Club, annelerden aldığı ilhamla Anneler Günü'nde "Onlar Dokunur Çiçekler Açar" kampanyası ile markanın ikonik kaz logosunu çiçeğe dönüştürüyor.

Beymen'den yapılan açıklamaya göre, doğadan, hızla değişen dünyadan ve sanattan ilham alan Beymen Club, 2022 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'ndaki tasarımlarıyla her yaştan anneler için farklı fiyat alternatiflerinde yüzlerce hediye seçeneği sunuyor.

Romantik tasarımları tercih eden anneler için Beymen Club 2022 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’ndaki turuncu ve mavi tonlardaki çini desenli şort takımlar, beyaz delik iş bluz ve elbiseler, volan detaylı bluzlar, sorbe renklerle zenginleşen elbise ve bluzlar, ışıltılı simli trikolar arasından seçim yapılabiliyor.

Rahat ve konforlu parçaları kombinlemeyi seven anneler için, Beymen Club’ın pastel tonlarındaki keten gömlek ve şort takımları, çizgi oyunlarıyla desteklenen triko ve gömlekler, sloganlı sweatshirtler, jean şortlar bulunuyor.

Beymen Club Kadın 2021 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun aksesuar grubunda yer alan şık el portföyleri, konforlu sneakerlar, sandaletler, renkli eşarp ve fularlar tüketiciyi bekliyor.