ANKARA (AA) - Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müşterilerine sunduğu ödeme kanallarını çeşitlendirmek ve fatura ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla QNB Finansbank ile iş birliğine gidildiğini duyurdu.

Aydem'den yapılan açıklamada, söz konusu iş birliğiyle ödemelerini "Kassa Finansbank e-Cüzdan" üzerinden gerçekleştirecek tüm müşterilerin, 50 lira üst limit olmak üzere faturalarının yarısının e-cüzdan hesaplarına geri yükleneceği belirtildi.

Buna göre, tüm abone gruplarındaki Aydem Perakende ve Gediz Perakende müşterileri, 30 Haziran'a kadar "Kassa" mobil uygulamasından gerçekleştirecekleri fatura ödemelerinin yarısını, maksimum 50 liraya kadar, uygulama içindeki e-Cüzdan hesaplarına geri ödeme olarak alabilecek.

Söz konusu fırsattan yararlanmak isteyen müşteriler, uygulama mağazalarında yer alan Kassa uygulamasını cep telefonlarına indirip e-Cüzdan hesaplarını aktifleştirerek kampanyadan faydalanabilecek.

E-Cüzdan hesaplarını aktifleştiren müşteriler, hesaplarına Türk Lirası yüklemesi yaptıktan sonra fatura ödemelerini bu hesaptan gerçekleştirerek kampanyaya otomatik olarak katılım sağlayabilecekler.